The most beatiful girl in My world!!!! And...

img_9082 (MMS)

The most beatiful girl in My world!!!! And My world is BIIIG! <3


Nytt smink och ny hårfärg... ;-)

img_9209 (MMS)

Nytt smink och ny hårfärg... ;-)


Ny design o allt

Men inga inlägg... värdelöst va? mm.. jag vet.... men jag är fan en busy woman ;)

 Igår va första praktikdagen, och ja, vad ska man säga?? mycket intryck, mycket intressant och en jääävla massa spring, precis vad min gravidfeta kropp behöver.... men om den pallar med, njae, men den har inte så mycket val.. alvedon var min bästa vän vid 22 igår efter konstant springande i korridorer sen 15.30. Men jag säger bara WOW!!!!
Jag längtar till imorn när jag ska dit igen! Man är fan ingen erfaren vårdgivare förrän man upplevt akuten, eller jo såklart man är... men jag jämför gruppboendet jag jobbat på och akuten, det är som en middag på mcdonalds eller gondolen... jag föredrar gondolen!

I några dagar har Bella varit lite konstig ute på baksidan, och varit på tvättställningen, eller velat komma in i den typ.. och jag blir galen när hon ska in med sin håriga kropp bland min rena tvätt... det har ävenlåtit jättekonstigt, men trott typ att det är rör eller nåt.. men idag såg jag att det flyttat in en igelkott under min trall! Och enligt grannen är den återkommande år efter år, och inte alls brydd över hundar eller människor. Mysigt ju =) Nää nu ska jag va social me min kära far på baksidan, en stund... sen ska jag städa :)

Den vackraste i världen, förra året.


Denna har min dotter gjort!!! Hon är 3,5 å...

img_5239 (MMS)

Denna har min dotter gjort!!! Hon är 3,5 år!!! Och har ritat en BIL själv! Snygg va den också!


you havent seen the last of me!


IKU eller IQ?????

img_5924 (MMS)

IKU eller IQ?????


Gomöra! Haha bjuder på mitt gravidfeta ans...

img_1536 (MMS)

Gomöra! Haha bjuder på mitt gravidfeta ansikte denna morgon! Hoppas jag inte förstör din dag ? Nää nu ska jag till skolan! Heippa!


STOR! nuuu går jag till dagis!

img_2286 (MMS)

STOR! nuuu går jag till dagis!


Liten

img_4473 (MMS)

Liten


Jordgubbsvatten! Frysta jordgubbar och vat...

img_2470 (MMS)

Jordgubbsvatten! Frysta jordgubbar och vatten, enklare än så är det inte! Och gott!!! Ungarna älskar det och har redan tömt tre tillbringare! Och de får i sig vatten och c-vitamin... Kan det bli smartare?


bildbomb :)

Haha hittade massa gamla bilder på laptopen, som bara legat i en evighet, för att den inte funkat.. (jag har ju en ny)... men nu funkar alla laptops...
 (undrar var den västen är???)

 Haha Lillskit!

 Hoppa studsmatta :)



Idag åker världens finaste fulhund hem (ob...

img_7493 (MMS)

Idag åker världens finaste fulhund hem (observera att det bara är jag som får kalla han det)... Och vi kommer sakna ihjäl oss efter denna underbara hund! Tänk va tiden går fort! Känns som igår när Jennie traska över parkeringen med lilla Leo, men det är fanimej åtta år sen!!! Och katten flyttar idag också, med blandade känslor. Men det har varit funderingar på det i över ett år, och nu när lillkillen kommer så har vi bestämt att det är bäst så. Hon kommer få det underbart, ett stort hus med stor tomt,. Kan liksom inte bli bättre för henne. Och jag har inga funderingar på att avverka Jennie så vi lär ju ses genom åren :-)


V.22+2... Det tar sig.. Bilden bjuder jag ...

img_5958 (MMS)

V.22+2... Det tar sig.. Bilden bjuder jag på..... Ehum... ;-)


RSS 2.0